#INSPIRE: Když je vaší prací nechat se inspirovat

Věděli jste, že lidé v průměru stráví jen 12% svého života děláním věcí, které milují a opravdu je baví? A já jsem každý den obrovsky vděčná za to, že se mě tohle netýká! Většinu svého času trávím tím, co opravdu zbožňuju a co mě baví. No nemyslete si, nebylo to zadarmo. Mimo jiné jsem měla už asi 15 zaměstnání a více než 20 krát jsem se stěhovala. Naposledy do Norska, kde se kruh nějak uzavřel a splnilo se mi vlastně všechno, co jsem chtěla. No po x letech průserů už taky bylo na čase :)   Každopádně mezi mé splněné sny patří i moje práce. Občas se nestačím divit, jak je to tady v Norsku v IKEa boží. Třeba proto, že jsme měli ve čtvrtek inspirační den a sedm a půl pracovních hodin jsme se procházeli po Oslu a hledali inspiraci pro nový projekt. Musím to více komentovat? A protože vy všichni třeba v práci takové možnosti nemáte, říkala jsem si, že se s vámi podělím a můžete tedy na tůru se mnou!















Baví vás takové články?

xoxo


15 komentářů

  1. Jak já ti rozumím! Napsala bych to úplně stejně! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, ani nevíš, jak jsem ráda, že se ti tvůj odvážný krok vyplatil a jsi spokojená <3

      Vymazat
  2. Úžasné fotky. Mňa takéto články veľmi bavia. Máš super blog, rada sa sem vraciam čítať nové články 😊

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! To mám radost! <3 Budu se snažit nezklamat :)

      Vymazat
  3. Takové články jsou super! Upřímně ti závidím takovou práci. Já ještě studuju, ale naprosto jistě vím, že nebudu v životě dělat něco, co mě nebaví a neposunuje dál.:) A krásné fotky. Do Osla bych se ráda podívala.
    - Evii <3
    http://eviijournal.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc držím palce, abys našla práci, která tě bude bavit a naplňovat <3 Určitě se ti to povede, možná to bude trvat trošičky dýl, než by sis představovala, ale přeji ti jen štěstí, aby to šlo hladce :)

      Vymazat
  4. Já jsem jako malá chtěla pracovat v Ikea a zařizovat v obchodech pokojíčky :D :)) Tvoje práce musí být prostě skvělá :) A super fotky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! Je to skvělá práce, ale taky zodpovědná a občas stresující, ale nakonec vždycky úžasná :)

      Vymazat
  5. Hele, takže až příště přijedem, tak nám uděláš taky takový jeden inspirační den, jo? =D

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak na to si můžeme plácnout! :) Kdy jste tady zase?

      Vymazat
  6. Juu, odkud je ten globus? :-)
    Jinak je to asi muj prvni komentar u tebe na blogu, ale sleduju te uz od zacatku. Musim komentovat casteji. ;) Tvuj blog je pro me smeska vseho, co miluju a co me bavi: Skandinavie, minimalismus, krasne interiery. A jeste k tomu je krasne psany, s osobnosti. Chodim si sem pro inspiraci, diky :)) A mam stejne jako ty obrovske stesti, ze ziju svoji praci - jsem novinarka a nemenila bych ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Božínku, to je krásný komentář! Děkuji moc, úplně se červenám! Ten globus bohužel netuším :( Vyfotila jsem ho po cestě a nějak mi nedošlo se podívat co a jak! Příště se polepším <3 A gratuluji k snové práci! Přála bych to opravdu každému!

      Vymazat
  7. Tak práve dnes by som bral takýto deň v práci aj ja (a nie len kvôli tomu, že je pondelok a mne sa v pondelok tak trochu nechce :D). Vo všeobecnosti je to skvelé, ak zamestnávateľ dáva priestor k rozvoju svojich zamestnancov aj takouto formou, veľmi sa mi to páči :)

    Patrik
    http://www.madebyboy.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím! Není to každý den nebo každý týden, ale dejme tomu jendou za měsíc máme možnost něco podniknout, kdykoliv ukončíme nějaké velký projekt, máme nárok na to to oslavit extra pauzou s dobým jídlem a tak. Jsem opravdu vděčná :) Ale na druhou stranu, pondělky jsou pondělky :D

      Vymazat
  8. Ahoj, dneska jsem narazila na Tvuj blog a jsem nadsena. Lapila jsi me a rada se budu vracet. Pri cenichani ve Tvych fotkach z Norska jsem narazila na globus, o kterem jsem v lete zase psala ja na svem blogu (http://tamarki.cz/tip-na-vyrobu-papiroveho-globu

    OdpovědětVymazat