#INSTALIFE: 9 nezapomenutelných momentů mého února

Musím říct, že únor je z letoška zatím můj nejoblíbenější měsíc! Věřím, že takhle bude začínat každé instashrnutí, no ale to je jen dobře, že jo :) Ke svému překvapení s rubrikou, kterou jsem zavedla v lednu, pokračuji i v únoru! Moc mě baví se zpětně dívat na fotky a rekapitulovat, jak jsem si měsíc užila a co jsem všechno stihla. Zkuste to taky, nic na tom není! Vyberte devět maličkostí měsíce února, které zlepšily vaše dny a dejte mi vědět! Moc mě váš instatní život zajímá! A co se tedy v únoru povedlo mně, co mě bavilo a co mi udělalo radost? 



1. Dorazil mi Doller, úžasný a boží český plánovací diář. Jelikož ho teď oficiálně používám měsíc, chystám pro vás recenzi a mám pro vás i rozhovor s klukama, co Doller vymysleli. Už mě znáte a tak víte, že jakmile mám pocit, že něco stojí opravdu za to, nestydatě to propaguji (poznámka: bohužel, kluci mě nijak nesponzorují a protože jsem je ukecala poslat mi diář do Norska, stál mě nakonec s poštovným dvakrát tolik jako všechny ostatní:)

2. Je mi 30. Už jsem se s tím smířila a NAPSAT to už ani nebolí. Mamka mi natajno objednala u Terezky ze Sweet Melange dort, která mi ho doručila až před práh! Musím říct, že byl boží a celou neděli (tuším) jsem nejedla nic jiného, jak byl dobrý a jak jsem byla líná :D

3. Když jsem pak dorazila v pondělí do práce, kolegové pro mě přichystali tajnou oslavu! Jsem taková boží kreativní rodinka, byla jsem úplně dojatá! Byl dort, místo kytky kaktus a můj první designový kousek, miska od Muuto. Jo a ještě mramorové obří přání se zlatou třicítkou. No nemilujete je? #lovemyjob

4. Zároveň mi asi dva dny po narozeninách dorazil balíček od Terezky z Housebyt, která mi psala, že na něco narazila a hned si na mě vzpomněla a tak mi to musela poslat! A dostala jsem tenhle neuvěřitelně roztomilý a úžasný náhrdelník s ananáskem! A tak mám konečně adekvátní šperk pro natáčení videí, takové logo na krku, že jo! A jestli jste viděli poslední video TADY, tak tam už ho nadšeně vystavuji na odiv!

5. Pokaždé mi udělá radost, když máme chvilku s norečkem a můžeme si užít snídani, večeři nebo jen kafíčko na našem kavárenském mramorovém stolečku. No big deal. Život je o malých věcech. 

6. Pochlapila jsem se a konečně smontovala bedýnky, co mi měsíc ležely v tašce v předsíni. Následně mě osvítilo a dostala jsem bezvadný nápad vytvořit z nich kávový koutek na našem širokém parapetu.  A jsem přešťastná, protože máme hned vedle našeho Nespressa miniaturní úložný prostor tak akorát na všechno, co potřebujeme. Více inspirace s bedýnkami najdete TADY v článku a detaily koutku TADY ve videu :)

7. Je tady naděje, že v našem bytě neshnijeme za živa! Slunce se totiž zase vrátilo, jupí! Bydlíme v přízemí a protější domy mají okolo pěti pater, což v praxi znamená, že v zimě se přímé slunko do našeho bytu vůbec nedostalo. Ale teď svítá na lepší časy, protože před pár sny se poprvé vrátilo a chvilku jsme z toho měli velkou radost. Noreček teda nechápal, co se děje, chudák :D

8. Avokádo roste! Musím říct, že jsem měla trošku trému nebo jak to říct, protože vám TADY na videu vykládám, jak je to snadný a předstírám, jaká jsem dobornice, a pak by mi to třeba nevyrostlo, že jo. To by byl průser! Ale roste a jakmile jednou kořínek vykouknul, tak roste rychlostí blesku! Na fotce má moje avokádo pět týdnů, takže buďte trpěliví a hlavně! Potřebuje hodně lásky, jinak nic nebude.

9. Poslední únorový víkend byl šílený. V sobotu mi udělalo radost, že šéf z mojí víkendové kavárenské práce měl zpoždění, takže jsem najednou měla hodinu navíc, jen tak, a napsala pro vás rychlou úvahu TADY, co už mi ležela pár týdnů v hlavě! V neděli jsem byla na extra směně v IKEA, protože jsme "stavěli léto" a když jsem dorazila celá uchozená (17 tisíc kroků!) domů, dorazil mi e-mail a já pracovala do půl jedné, abych se stihla na poslední chvíli přihlásit do výběrového řízení na jednu boží práci! A výsledky budou zítra, no jo, je to fofr!

Nebojte, pořád zůstávám v IKEA i Marianne bydlení, všechno zvládnu! Jenom se budu muset trošku lépe zorganizovat, no. Naštěstí jsem se naučila používat ten diář konečně, tak jsem ready! 

Jaký byl váš únor, co vám udělalo radost? Co se vám podařilo? Co jste objevili zajímavého? Zajímá mě to všechno! A nehledejte žádná obrovská vítěztví a splněné celoživotní sny. Mnohem více mě zajímá běžný život, každodenní radosti!

Těším se na březen! 





4 komentáře

  1. Krásné fotky! Ten diář Doller, v čem je tak skvělý? :)

    Poshlife

    OdpovědětVymazat
  2. Všetko čítam a páči sa mi a žijem to aj u nás, v procese....

    OdpovědětVymazat
  3. Únor sis musela opravdu užít. Ten mramorový stůl je velmi krásný! Mě za tento měsíc nejvíce potěšila návštěva divadla. Dlouho jsme s přáteli plánovali nějakou společnou akci a nakonec jsme se rozhodli pro Hamleta. Velmi toto představení doporučuji! :))
    Evii Journal

    OdpovědětVymazat
  4. Musím říct, že mi tvůj článek zvedl náladu :o). Já bych bohužel únor zařadila mezi nejhorší měsíc za poslední dobu, co mohlo to se pokazilo.. Ale snažím se moc si z toho nedělat a radovat se z drobností.. Jako třeba z nových krásných zarážek do knihovny a z krásných růží na stole.. Prostě z čehokoliv ;o).

    OdpovědětVymazat