Skoro dospělá holka bloguje

Takhle si "náš" byt zařídila současná majitelka. Líbí? 
#1

Včera jsme měli šanci se jít znovu podívat do našeho bytu. Všechno jsme změřili a vyfotili (v realitce neměli plán bytu) a můžeme konečně začít plánovat! Nejlepší narozeninový dárek pro maniaka jako jsem já :) Narychlo jsme vyfotili pár obrázků, tohle je pohled z patra/postele, a dozvěděli se pár věcí od současných obyvatel. 

Takže nás kromě jiného čeká další challenge: nesmíme vrtat. No říkáte si asi, takhle malý byt a ještě nemůžou vrtat, tak to se prostě se vším nevejdou, že jo! Stejně si myslím, že tomuhle bytu vysoké kusy nábytku nesvědčí (koukněte na knihovnu na fotce), takže s tím ani nemám problém. 

Je to prostě jako s láskou, jakmile se jednou doopravdy zamilujete, nic není problém a všechno se dá vyřešit. Takže dáte výpověď v práci, sbalíte kufr a letíte na takovej krásnej konec světa si žít svůj sen! 

A co byl ten velký plán "skoro dospělé holky"? Blogovat každý den, 365 dní, celý rok. Zbožňuju psaní, zařizování, Norsko a mého norečka. A protože tohle stěhování a zařizování a budování je pro mě velká věc, chci to mít všechno zdokumentované! Díky psaní každý den můžou být taky příspěvky kratší, protože nemusím hromadit všechny myšlenky a můžu je taky překládat do angličtiny pro norečka, přátele a norskou rodinu :)

Mám v plánu takový jako seriál s tipy pro bydlení v malém prostoru. Ještě nevím název (máte nápad?), ale budou to takové rychlé krátké typ jak to ne přežít, ale užít si (nebo to aspoň přežít s grácií:). Mám v plánu s vámi sdílet plány a nákupy a co jsme vyrobili a předělali a jak pokračujeme v zařizování a jak se nám bydlí a žije.

Jak žít v malém prostoru ve velkém stylu. Příběh jednoho páru a jednoho bytu.


Žádné komentáře