Jak je psaní každý den někdy nesmysl a co bude zítra?


#6

Víte, jak jsem si přesně před šesti dny a šesti články předsevzala, že budu psát každý den? No, tak mám pro vás jednu radu: dávejte si předsevzetí, kolik jen chcete. Ale jakmile chcete nebo to tak cítíte, tak je taky poruště nebo zrušte. Žijete svůj život a žijete jen jednou.

Takže měním svoje předsevzetí na "budu s vámi v kontaktu každý den". Takže něco hodím na Facebook nebo Instagram, a aspoň třikrát týdně potom sepíšu smysluplný pořádný článek sem. Ne, že bych neměla o čem psát, to zase ne, ale nějak to pak nemá moc hlavu a patu :) Připravuju taky trošku úpravy blogu, aby se vám lépe četlo a orientovalo a mě se na to líp koukalo ;)

A protože jsem si dnes znovu uvědomila, co všechno musí nebo by měl člověk udělat, když zařizuje bydlení a stěhuje se, chystám pro vás takový návod, jak si krok za krokem naplánovat ten ideální domov. Není to kdovíjaká věda, ale je dobré to mít všechno pohromadě, abyste bylo celé to stěhování příjemné dobrodružství a ne stres a slzy (já jsem ubrečenec, takže jakmile jsem ve stresu, brečím, no:)

Takže dokud se nepřestěhujeme a opravdové dobrodružství nezačne, těšte se na takový stěhovací miniseriál :) Můžu prozradit, že já se za svůj život už stěhovala minimálně patnáctkrát, takže by se dalo říct, že jsem stěhovací odborník a mám k tomu co říct :D

Tak brzy!





2 komentáře

  1. Jako copywriter vedu pro klienty několik blogů a taky klientům říkám, že kvantita je méně než kvalita. Je to prostě tak. Když po mě někdo chce tři články týdně, tak vím, že to tu čtenost mít nebude. A je jedno, jestli prodáváte kosmetika na zpevnění pleti nebo auta. Lidi dneska konzumují takové množství obsahu, že stejně nemají čas na to číst všechno. :)

    OdpovědětVymazat