Welcome home!

Vím, že jsem přes týden nic nenapsala a je to skandál! Jenže my jsme pořád ještě offline a blogování tak musí počkat:( Na chvíli jsem se alespoň utrhla do kavárny a podávám tedy hlášení :) Jsme zdárně přestěhovaní, veškerý nábytek smontovaný a teď už nás čeká jen užívání, bydlení, žití a zútulňování. Na to se těším nejvíce! První den se s námi "přestěhovala" i rodina a pomohli nám všechno smontovat, takže nám z toho nehráblo a máme hotovo. Divili byste se, ale v pěti lidech je to raz dva! To bych ale předbíhala, pěkně popořádku!

Náš perfektní strop, na který se nemůžu vynadívat!

Náš byt pořád milujeme :) Je to velká láska, to vám povím! Všechno je tak nějak akorát perfektní! Máme místo na všechno co potřebujeme a co máme rádi. Cítíme se v něm jako doma od prvního dne a nemůžeme se nabažit. Kuchyň je malá tak akorát, postel je malá tak akorát a vysoko tak akorát :) Máme dokonalý strop se štuky a rozetou, která jen čeká na ten pravý křišťálový lustr (zrovna zjišťujeme, jestli to vůbec jde, tak držte palce!) 

Všechen nábytek jsme měli předem naplánovaný a koupili v IKEA. Je to nejjednodušší a IKEA je tady opravdu levná. Na inzerát jsme sehnali komodu do předsíně a "projekt křeslo" a doplňky a malé kusy nábytku už budeme kupovat tak různě. Nečekejte kdovíjaké "fancy" zařízení. Je to náš první pronájem a tak byla cena prioritou. Až na obří zlaté zrcadlo, no, které stálo více než sedačka, ale když musíš ;)

Spoustu věcí plánujee předělat a dodělat tak, aby všechno bylo "naše". Vše pro vás fotím a dokumentuju, jak "projekt křeslo", který se zatím vyvíjí slibně (až na špičky mých prstů, které pomalu ztrácí cit), tak i další drobnosti, předělávky, detaily. Všechno postupně uvidíte a doufám, že se vám to bude líbit! 

Doufám, že nás tento týden konečně zapojí! O čem byste si chtěli přečist jako první? Můžete vybrat jakoukoliv místnost, téma, část bytu, nějaké DIY nebo co jsme nakoupili, je toho tolik, že sama nevím, kde začít!

Poradíte? 

1 komentář

  1. Máte krásny bytík...prelúskala som príspevkyy. cítila som tiež to čo ty, kd sme kúpili jednoizbový byt...Umenie je zariadiť malý priestor funkčne, krásne...to je výzva a vždy rada pozerám takéto bytíky...Nech sa Vám krásne býva.Maca .

    OdpovědětVymazat