#DIY: Jak vypěstovat avokádo z pecky?

Asi jste si všimli, že poslední týdny se tady objevilo méně článků než obvykle. Hodně jsem přemýšlela o tom, co vám chci vlastně předat a o čem můj blog je. Nechci vám tady psát dlouhé srdceryvné romány o tom, co chci a nechci dělat. Věřím, že vy sami to poznáte v nových článcích a videích, které pro vás mám připravené! A první z nich je návod, jak si vypěstovat vlastní avokádo! Není vám líto, kolik zbytků vyhodíte? Často ale nevíme, co s nimi. Z takové avokádové pecky ale můžete vypěstovat parádní rostlinu a třeba jednoho dne i samotné avokádo! Já začala včera, připojíte se? Natočila jsem pro vás návod, jak na to!




Natočila jsem pro vás krátké video s instrukcemi, protože jak jsem to s videem jednou zkusila, zjistila jsem, že se spousta věcí mnohem snadněji vysvětluje na videu :D A tím, že většina mých článků je vysvětlovacích, protože vás chci něco naučit nebo vám něco předat, často jsou nakonec tak dlouhé, že se mi to samotné nechce číst podruhé. Pětiminutové video, které můžu sledovat u mytí nádobí, ale zase taková hrůza není! Takže tady to je, bavte se :)



Kdo z vás to se mnou zkusí? Nenechejte mě v tom samotnou! Moje semínko bude mít zítra dva dny nového života a i kdyby se mi to nepodařilo (ale já věřím, že jo), zkusila jsem to! Zkusila jsem využít něco, co už jsem měla, něco, co už mi vlastně posloužilo, a snažila se z toho vytvořit něco nového! A to za ten pokus stojí :)

Jsem ráda, že jste tady se mnou,




7 komentářů

  1. Hezky napad, my nejsme moc avokadovi, takze zkouset nebudu, ale uz jen ty fotky me oslovily:-), moc pekne. Marcela

    OdpovědětVymazat
  2. Já si "předpěstovávám" avokáda tak, že pecku vyhodím do zahradního kompostéru. A potom tahám klíčící pecku ven a zasazuji, protože je mi líto rostlinku vyhodit. Takže pokud jsem rozhodnutá, že si další avokádový stromek nepořídím, házím do biokompostéru s odvozem. Ať se daří.
    Jana

    OdpovědětVymazat
  3. Krásne video..skúsim to. Ďakujem za tip

    Prosím sleduj ma, oplatím

    Discoveringglam

    OdpovědětVymazat
  4. Úžasný nápad :) určitě jdu do toho :) akorát dotaz? Párátka nebo špejle? Nejsem si jistá, jestli by ty párátka tu pecku udržela :) Cappuccino Lover

    OdpovědětVymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  6. Chtěla bych se na video podívat, ale bohužel mi to hlásí, že video je soukromé. :(

    OdpovědětVymazat