Jak jsem zapomněla na svůj severský sen a co se stane zítra?

Zítra mě čeká důležitý pracovní pohovor, takový jako maličký krok k tomu si splnit vlastně komplet se vším všudy svůj dlouholetý severský sen :) Vůbec by mi to vlastně nedošlo a upřímně jsem na to už trošku zapomněla, ale včera jsem si po dlouhé době psala s kamarádkou a ta mi říká: " To už by byl splněný celý svůj severský sen, že?" A mně to najednou všechno došlo. Že je to vážně tak. Že si tady trošku fňukám, že jako nevím, co se sebou a že teď vlastně nemám žádný "velký" cíl jako jsem vždycky byla zvyklá a přitom! Přitom se mi všechno tak nějak velkou náhodou splnilo samo a mně to ani nedošlo! No a teď mi to došlo a vím, že pokud to zítra vyjde, tak to prostě bude komplet všechno.
Na okně seděla kočka... haha... spíš brambora;)


Nemyslete si, že se nějak chci vychloubat, já na to moc nejsem. Spíš vás chci všechny podpořit v "nevzdávání se". A jak se to vlastně stalo? Já nevím. Asi vesmír! Protože je to prostě všechno vlastně hrozně velká náhoda. No ale nic není náhoda, to zase pozor :) Ale abych tohle zašmodrchané povídání bez smyslu nějak smysluplně ukončila.  Co mě na tom všem dělá velkou radost je, že mi došlo, že díky všem blbostem a chybám, co jsem kdy udělala, jsem teď tady, kde jsem. Ne díky tomu, čeho jsem v životě dosáhla a co se mi podařilo, ale naopak díky tomu, co se mi nepodařilo a co jsem zpackala, mám toho svého superhrdinu, zrovna jsme se nastěhovali do našeho božího pronájmu a zítra mě čeká pohovor na tu snovou práci. Není to perfektně bizarní?

Že si jako jdete za svým snem a dřete a všechno a ono nic a pak všechno zpackáte a nakonec máte přesně to, co jste chtěli, a ani si to neuvědomujete a netušíte, jak se to stalo? :) Koukala jsem jednou na takový film, jmenuje se to Tajemství a je to natočené na motivy knihy Secret, která čtenáře/diváky seznamuje s otázku života, Vesmíru a vůbec. No a tam teda říkají v kostce, že jestli něco opravdu, ale opravdu chcete ze srdce a upřímně, tak Vesmír vám to nakonec splní. Tak asi fakt Vesmír nebo osud nebo?

Zítra mě teda čeká ten pohovor, pracovní. Jsem nervózní, hrozně, ale pozitivně, takže spíše nadšená! Je práce snů, takže jsem se dnes hlavně psychicky připravovala. Pokud vás čeká něco podobného, určitě doporučuju se připravit pořádně, vyplatí se to! No a protože já jsem dnes celý den taková nadšeně nervózní, potřebovala jsem se nějak zabavit. A tak jsem se dala do ojarnění blogu. Já vím, já vím, četla jsem, že člověk by jako neměl nic moc často měnit, že to čtenáře mate a kdoví co ještě.

Takže POZOR a omluva v jednom! Pro mě je opravdu změna život. Myslím, že lidi obvykle berou tuhle frázi spíše negativně, však to znáte, stane se něco, o čem jste netušili, a někdo cynicky prohodí: "No jo, změna je život." Ale pro mě je změna něco, co k životu potřebuju. Změna je pro mě zábava, možnost pobavit se, zkusit něco nového, jiného, experimentovat.

Tak mi dejte vědět, jestli se vám moje blogová verze jara líbí :) Je to zatím taková stydlivá verze, přece jen tady na severu máme pořád jen pár stupňů nad nulou, ale jsem spokojená (zase na chviličku). Nejvíc mě pobavil můj nápad s "ananasovým" A, co říkáte?

Tak mi držte palce, třeba bude vesmír zítra "busy".



3 komentáře

  1. Náhoda neexistuje, to jen my nevidíme souvislosti... :3 Držím moc palce, ať to s pracovním pohovorem vyjde!!! :))

    Zuzana (Polární vlk)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc! Dám vědět, jak to dopadlo, ale čeká mě teď chvíle napětí :(

      Vymazat
  2. Dobrý den, doufám, že vám to dopadlo. Četl jsem ten článek docela napjatý s tím, jestli to vyjde. Ono pohovor dokáže člověk občas docela slušně vystresovat a je jedno, jestli se to týká hlavního pracovního poměru nebo brigády. :) Ale jak říkáte, důležité je nevzdat se na a makat na sobě. ;-)

    OdpovědětVymazat