Historicky první home tour aneb u nás v obýváku

Tak je to tady! Jdu z kůží na trh. A protože vím, kolik toho ještě je potřeba udělat, že nemáme skoro žádné dekorace, lampy a blbinky a spousta toho potřebuje doladit, připadám si jako nahá a ještě nenamalovaná (ale uklidila jsem, takže nejsem ještě k tomu všemu s mastnýma vlasama:) Jenže je to, jak to je. Rozhodla jsem se opustit svou komfortní zónu a místo dokonalosti vám ukázat, jak to doopravdy je. Mohla jsem vám ještě půl roku servírovat krásné detaily a koláže, postupně vše předělat a ukázat hotové, ale co byste z toho měli? Krásných, vystajlovaných a naleštěných interiérů je na internetu spousta.

Takže jsem si řekla vám ukázat, jak to teď vypadá a postupně tady na blogu najdete všechno, co budeme dodělávat, předělávát, dokupovat. Jakákoliv maličkost se změní nebo přibude, vy se o tom dozvíte. Uvidíte tak, jak dlouho to trvá, naučíte se, doufám, jak si spoustu věcí udělat sami nebo předělat podle svého vkusu a zjistíte, že prostě všechno není jenom černé a bílé, že nejde všechno zařídit najednou, že všechno je proces a cesta a vy byste si to měl užít takové, jaké to je!

Dobrá, dobrá, už jsem toho nakecala dost, tady to tedy je. Kvalita fotek se doufám bude vyvíjet s kvalitou interiéru/inspirace, abyste měli ten zážitek lepší a lepší se vším všudy ;) K dnešnímu dni to tedy vypadá takhle :)


Doufám, že vás to, co vidíte nezklame. Je to základ, na kterém budeme stavět. Ale víte co? Jsme šťastní už teď. Protože se tady od začátku cítíme jako doma, protože jsme spolu. 

Zatím to vypadá na fotkách docela prázdně, jak na to tak koukám. Jenže pokud bych vám měla dát jednu jedinou radu, co se týče zařizování interiéru, byla by to tahle:

"Nechtějte všechno hned a nespěchejte. Kupujte a pořizujte si věci, které opravdu chcete a líbí se vám, ne to, co je zrovna in nebo co zrovna mají skladem. Protože jinak budete mít brzy byt nebo dům plný věcí, ke kterým nemáte žádný vztah a nebudete se cítit jako doma."


Přiznám se, že pro mě samotnou je těžké se tím řídit :D Ale vím, že tak to má být. Takže my si určitě počkáme. Já už vyhlížím jarní doplňky a nějaké barvy, které by náš interiér doplnily a zútulnily a ozvlášnily, ale nelezly mi brzo na nervy. To je vám pro holku, která má ve skříni jen černou, bílou, šedou a džíny, pěkná fuška ;) 

Máte nějaký nápad? Jakou barvu byste do našeho bytu přidali vy? 





P.S. Zatím jsem vám neukázala celý byt, to se přiznávám. Ale ono v kuchyni zatím kromě původní kuchyně není vůbec nic nového nebo jiného. A v předsíni je pořád ještě takový pracovní/stěhovací bordel :D Nechala jsem si nějaké kartony, které používám jako podložku při sprejování atd. Takže na komplet celou tour si musíte chvíli počkat, ale to nejzajímavější je stejně tady!

14 komentářů

  1. Skvělý základ, na tom se ti bude krásně vrstvit. Těším se na další pokračování a díky za sdílení i dle tebe nehotového interiéru.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc! Taky doufám, už to mám všechno v hlavě, tak doufám, že to vyjde :)

      Vymazat
  2. Velmi pěkný náhled do obývacího pokoje. Mě se to líbí i tak. Nemusí to být "přeplácáné" dekoracemi. :-)

    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky! Já taky moc nepotřebuju tisíce dekorací, spíš to vidím na nějaké větší z zajímavé kousky, aby náš interiér pořád působil vzdušně!

      Vymazat
  3. Už teraz to vyzerá veľmi pekne! Teším sa na ďalšie články, Tvoj blog ma veľmi baví :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc! Tvůj blog je taky super! A koukám, že je tam i nový článek, tak paráda! Mám počtení k rannímu čaji :)

      Vymazat
  4. Nedá mi k tvojmu článku niečo napísať. Mám už trochu viac rokov ako väčšina blogujúcich a ešte len začínam s blogovaním. Len jedna rada. Je jedno či si kúpiš poriadny, kvalitný a drahý kus nábytku, Tvoj vkus sa bude každým rokom meniť a budeš mať "rôzne farebno- štýlové obdobie" a na krku drahý, vysnený, kvalitný kus nábytku a zrazu sa ti už nebude páčiť a nebudeš ho mať kde dať. Píšem z vlastnej skúsenosti. Teraz to musím zakomponovať do môjho nového konceptu a ľutujem to podarovať a ľutujem to premaľovať, lebo je to škoda. Dúfam že sa mi to podarí a keď nie, tak budem tvrdiť že to tak má byť. Držím palce, aby tvoje nápady dopadli úžasne a v bytíku ste sa cítili super.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc za komentář! Myslím, že jo to zároveň dobrá rada pro všechny čtenáře, protože to cítím podobně, i když to tak možná nevyznělo z článku :) Například zrcadlem jsem si byla skoro na 100% jistá a shodli jsme se a věděli jsme, co chceme, než jsme začali plánovat. A vím, že se mi bude líbit roky. Ale třeba u sedačky jsme vůbec nevěděli a tak jsme koupili něco, co se nám docela líbí, funguje a vyhovuje teď a tady :)

      Vymazat
  5. Mně se moc líbí to zrcadlo! Takové jednou taky chci :) vypadá to jinak moc hezky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za komentář! Zrcadlo je taky můj favorit! Mají ho v tuším dvou nebo třech rozměrech a mají podobné, které se jmenuje tuším Songe a je ve stříbrné. Tohle, co máme my, je 80x180 a je úžasné! Ale teda před focením jsem se ho snažila naleštit a už se mi zase moc nelíbilo :D

      Vymazat
  6. Ahoj, tvoje fotky jsou moc hezké. Už teď máte svuj styl. Myslím, že se to bude asi časem trošku měnit. Něco s Tebou bude celý život, něco dřív nebo později vyměníte. Tvůj blog ale bude myslím velkou inspirací. Zdravím od lesů. Pavel

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, tvoje fotky jsou moc hezké. Už teď máte svuj styl. Myslím, že se to bude asi časem trošku měnit. Něco s Tebou bude celý život, něco dřív nebo později vyměníte. Tvůj blog ale bude myslím velkou inspirací. Zdravím od lesů. Pavel

    OdpovědětVymazat
  8. To vypadá tak krásně! Už teď to má takové své kouzlo :) můžu se zeptat, odkud máš tu mramorovou tapetu? Sháním takovou na focení :)
    Přeju hodně zdaru u vybírání doplňků! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc! Tu tapetu mám tady z jednoho norského obchodu, který je jen ve Skandinávii :( Ale měli by ji mít všude. Určitě v Baumaxu nebo Hornbachu nebo tak. Občas se dá sehnat i jako balicí papír! A nebo v HM home mají závěs a polštář tuším s mramorových vzorem, tak to by se třeba taky dalo použít jako pozadí :)

      Vymazat