#NEWIN aneb první odhalení! Čím jsme to naše hnízdo zatím zařídili?

Budu k vám upřímná! Poslední dny jsem trošku lenoch a úklid tady trochu vázne. Jenomže jsem si říkala, že bych vám už moc chtěla ukázat, jak jsme to tady zatím zařídili a jak jsme pokročili než začnu všechno předělávat, dodělávat a tak :) Noreček už tady z těch mých plánů začal šílet, ale nakonec prý když to bude vypadat líp než předtím a budu šťastná, mám volnou ruku, hlavně o tom nemám pořád mluvit! Juhuuuu! Velke vítězství a oba jsme šťastní! 
Bohužel, tyhle krásné paprsky se dnes nedostavily a zkazily mi tak plány:/
Takže na dnes ráno jsem si kvůli vám, i když jsem nemusela brzy vstávat, nařídila budík. Že jako uklidím a vše posadím na místo a nafotím takovou první "appartment tour" s krásným dopoledním světlem. Jenže. Jak to už tady s tím norským počasím bývá, jakmile je delší čas hezky, tak je pak delší čas hnusně :) No a dnes bylo samozřejmě ráno tak hnusně, že v bytě nebylo skoro nic vidět. Navíc nemáme ještě skoro žádné osvětlení. Takže plán nevyšel. No aspoň jsem nemusela uklízet ;)

Říkala jsem si ale, že by možná bylo fajn vám ukázat, co všechno jsme nakoupili. V koláži uvidíte, co všechno to bylo a jak to vypadá v "katalogu". Takže si pak můžete porovnat, jak to vypadá v interiéru, co všechno udělá třeba dobré rozmístění, světlo a tak. Určitě jsem to už zmiňovala, ale já jsem hrozný IKEA maniak. Prostě jsem velký fanoušek z mnoha důvodů, mimo jiné cena, dostupnost, design, jednoduchost. Téměř veškeré nákupy až na pár doplňků, které jsme už měli nebo jsem sehnala všude možně, mého "projekt křesla" (viděli jste na Instagramu?) a maličké komody, které byly na inzerát, bylo první kolo nákupů "sólo pro IKEA". 

Komodu máme v předsíni na veškeré příchodové/odchodové nezbytnosti. A už jsme přestříkali úchytky na zlato <3
No konec řečí, tady to je, koláž toho, co jsme nakoupili. Všechno je očíslované a pod fotkou do popisku jsem vám napsala názvy produktů, takže pokud se vám třeba taky líbí, můžete si je podle názvu na IKEA stránkách najít. Kontorovala jsem to a všechny produkty má i IKEA v Česku. Takže tady to je, tadááááá!
1. BRIMNES šatní skříňě 2. BLANDA MATT bambusová miska 3. LINNMON/LALLE kombinace desky a nohou 4. HÅRTE pracovní lampa LED 5. LENNART zásuvkový díl 6. ÅSTORP/JÄRA stojna a stínidlo 7. KNOPPARP sedačka 8. HOL konferenční stolek 9. STOCKHOLM polštář 10. STOCKHOLM povlak na polštář 11. ÅDUM koberec 12. OMVÄXLANDE plechový tác 13. TILLBAKA hrnek 14. LEVANGER zrcadlo 15. MALM komoda 16. SINNLIG vonná svíčka 17. BLOMSTER svícny 18. IKEA PS 2014 skleník 19. BLANDA BLANK plechová miska 20. ARV šedý talíř 21. GADDIS košík
Ke spoustě věcí, co jsme koupili, jsme měli různé důvody, které vám všechny vysvětlím, jakmile uvidíte skutečné fotky. Třeba náš stolek zatím moc nemusím, ale vybral ho Noreček a jemu se líbil moc (o (ne)kompromisech zase jindy:). A našla jsem teď super "hack", který se líbí oběma, takže bude mnohem lepší! Moje velká láska zrcadlo, které vypadá o 1000% lépe ve skutečnosti! Ono je tak nádherné! Máme před ním takovou kožešinku v šedo-hnědé barvě, které jsem bohužel nenašla fotku na IKEA stránkách, a to je taková nádhera <3 Plus když se ráno na sebe koukám a stoupnu bosýma nohama na ten kožíšek, tak to je jako na obláčku. 
Tady vidíte kousek zrcadla ve skutečnosti. Taky neustlanou postel třeba :D
Všechny tyhle věci (kromě skleníčku, který je v kuchyni) máme v našem hlavním pokoji a je toho ještě spousta, co bychom chtěli dokoupit. Tohle je takový základ, abychom mohli hezky bydlet, měli všechno, co potřebujeme a mohli mít hosty (všem se zatím u nás moc líbilo, jupííí). A i když IKEA miluju, nechci slyšet "jéé, u vás to vypadá jako v IKEA kalalogu". Jsem kreativní člověk a potřebuju mít pocit, že mám život a domov po svém. Takže mě čeká tolik práce a to je prostě uaaaaa! Tak moc se těším! 

A jelikož mě teď čeká skoro dva týdny "čekání na telefon" s výsledky toho vysněného pohovoru, potřebuju se něčím zabavit, abych se z toho nezbláznila. Takže věřím, že v příštích dnech toho zvládnu hodně. A pokud ne, tak nevadí, určitě aspoň zvládnu uklidit a všechno pro vás a taky pro nás nafotit. Je to náš první domov!

Co děláte vy, když na něco nervozně čekáte?


2 komentáře

  1. Opravdu pěkné! Líbí se mi tento jednoduchý styl, který zároveň vyadá božsky :)


    INKA the BLOGGER

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle zařizování je pěkné a taky mě bavilo. Ale je pravda, že je to vlastně už jen taková odměna. Když jsme zařizovali bydlení my, tak mě více zajímal dodavatel elektřiny Teplice a tyhle věci, které promlouvají do nákladů. Každopádně samozřejmě chápu, že polička nebo tabureta je prostě vidět. :)

    OdpovědětVymazat