Hei! Hello! Ahoj!

Jsem ráda, že jsem zase s vámi tady, moji milí čtenáři! Dokonce jsem dostala požadavek psát víc! No není to skvělé? Nejen, že mě nemáte dost, ale někteří z vás chtějí víc! Co za ten skoro měsíc, co jsem tady nebyla, bylo a co bude? Napřed rychlý návrat do minulosti! Byla mě tady na tři týdny navšívit moje malá sestřička a odešel mi laptop. Jo.

Se sestřičkou to byla sranda, spoustu jsme toho prošly, projezdily, projedly, to hlavně. Tady to máte a Janičky pět minut slávy k tomu! Je toho hodně, takže bez komentáře!
























Přece jen tipná historka! Sestřička chtěla zmrzlinu v kelímku i kornoutek. No. Kornoutek ji po chvíli vypadl z tašky a než se stihla otočit, přiletěl úplně gigantický racek a kornoutek sebral a odnesl :D Sestřička se málem počůrala, ale obě jsme se hodně nasmály. Bohužel nejsem ještě profi paparazzi, takže jsem nestihla tuhle rychlo akci vyfotit :(






A pro ty, kteří to dočetli až sem, malé lákadlo! Příští víkend, tradááá, mám pro vás mimo jiné konečně další home visit! Je to pro mě jedna z nejmilejších blogerek, krásná blondýna s Brna, trošku teď i z Prahy a tak! Však si počkejte!

A díky, že jste ještě neutekli!



8 komentářů

  1. Zlatá sestrička, zlaté ste a krásne !
    Tá prvá kaviarnička s autobusom je inšpiratívna, a jasné, že píš !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to tam krásné, je to mexická fastfood restaurace, ale všechno je organické a moc moc dobré! A krásný interiér k tomu! :) A děkujeme! <3

      Vymazat
  2. Kočky jste! A už se těším na nové články!!:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Holky, jste krásky a máte styl. Trés chic! Je vidět, že jste si společný čas užily. Super, Barb, že jsi zpět. :-* A piš hodně!

    A ti porcelánoví zajííííícííííí! <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na zajíce koukám skoro každý týden! Ale v plánu mám medvěda, ledního! A děkujeme <3

      Vymazat
  4. Jé, holky vy jste stylové :)) Nejlepší ty malinové fotky!
    A piš piš piš!

    OdpovědětVymazat