Co znamená být blogerkou roku?

Chtěla jsem dnes napsat hluboké zamyšlení nad tím, jak to vlastně s celou tou soutěží je. Ale kecala bych, kdybych řekla, že mi na tom taky nezáleží. Každý jeden hlas od vás pro mě znamená hrozně moc a s velkou pokorou za něj děkuji. Pokaždé, když mi někdo okomentuje nebo si jen přečte nový článek, jsem skoro dojatá, protože je pro mě obrovskou odměnou, že vás ty moje řeči vůbec zajímají a třeba vás i inspirují. Trošku se mi ten můj proslov začíná zvrtávat a mám pocit, že bude končit "A hlavně světový mír". No možná jo :) A k tomu jedna kavárenská klišé fotka. No toto!


Řeknu vám, že mít dvě práce, muže, domácnost a ještě blogovat není občas vůbec žádná sranda. Nechci si tady vůbec stěžovat, všechno dělám s láskou a každá minuta mě naplňuje a baví. Mám štěstí, že můžu dělat to, co ze srdce zbožňuju. A mám štěstí, že pracuji v oboru, který je mou obrovskou vášní a navíc díky blogu můžu to nejlepší, co mě napadne nebo potká sdílet dál než uvnitř modrého boxu, kde jsem často svázaná pravidly.

Můj blog je místo, které je jen o mně a o tom co chci. Ta svoboda je neuvěřitelná! Zkuste si to! Svoboda s sebou ale nese i zodpovědnost. Musíte prostě očekávat, že vaše akce budou nebo nebudou mít nějakou reakci. Občas můj úžasný promyšlený a propracovaný nápad nikoho nezajímá, občas napíšu něco jen tak z hlavy, momentální proud myšlenek, a má u vás obrovský úspěch. Za těch pár měsíců psaní jsem přišla na to, že klíčem k blogovému štěstí je nic neočekávat a z každého úspěchu se radovat. Z každého.

Nezlobím se, pokud mi napíšete negativní koment nebo konstruktivní kritiku, upozorníte mě na chybu nebo nedostatek. Naopak. Protože vím, že můj blog je teprve na začátku a já jako osobnost jsem taky svým způsobem na začátku. Mám pocit, že jsem přišla na to, co chci, teprve nedávno. Každé poplácání po rameni v jakékoliv podobě mě hřeje u srce a motivuje být prostě nejlepší.

Je vás tady více a více a já jsem šťastná za každého nového čtenáře. Pro vás, kteří se vracíte, milujete moje články, těšíte se na nové a inspiruji vás, pro vás všechny jsem blogerkou roku. I kdyby vás byly jen desítky, pro mě je to obrovská výhra! A výzva. Závazek, být tady pro vás, blogovat často a přinášet vám něco nového, zajímavého, co zlepší váš život doma a nebo ho alespoň udělá hezčím.

Pokud mě chcete podpořit i jinak, než vracením se ne můj blog, budu ráda za každý váš hlas v soutěži o Blogerku roku, už jen posledních pár dní :) Můžete tak ukázat že jsem opravdu vaše nejoblíbenější a sdílet trochu té lásky tady:

http://www.blogerkaroku.cz/nominovane-blogy/ananas-barb

A pokud ne, nebudu se na vás zlobit. A pokud nevyhraju, nepřestanu psát! Jsem tady pro sebe, pro vás, pro nás. Pořád toho mám tolik namysli, kolik bych vám chtěla předat a sdílet a věřím, že mi to vystačí ještě na pěkných pár let :) Tak doufám, že se zase zastavíte a některé z mých řádků vám změní život. Nechci nic velkého, krok po kroku.

Mám vás ráda! Děkuju, že tady jste <3




5 komentářů

  1. Tvoj blog patrí oficiálne medzi moje úplne najobľúbenejšie a podľa môjho názoru si zaslúžiš byť objavom roku, takže môj hlas určite máš :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ja som sa na Tvoj blog dostala vdaka linku na stranke Blogerka roka. Takze vdaka sutazi mas novu citatelku :-) Z mojho pohladu je ta sutaz dobra na to, ze sa vytvori zoznam existujucich blogoch a citatel tam moze najst nieco, co ho zaujma. Skoda, ze tie zoznamy nezostávajú k dispozicii aj po skonceni situacie. Inak sutaz neriesim, nehlasujem v nej, nekupujem si listky na odovzdavanie cien a celkovo ju velmi neuznavam :-)

    Kaviareň u mačky

    OdpovědětVymazat
  3. Tvůj blog jsem začala sledovat teprve nedávno, ale stal se mým oblíbeným. Ráda se sem vracím a pročítám starší články. :) jen tak dál

    ps: máš můj hlas :)

    eviijournal.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný článek, akorát jsem podle názvu čekala, že budeš víc mluvit o Blogerce roku :) každopádně to vůbec nevadí, i tak to byla krásná úvaha ^-^ Cappuccino Lover

    OdpovědětVymazat