#YOUTUBER: Je to tady! Moje historicky první video

Musím se vám přiznat, že jsem se na celé první natáčení fakt těšila! Norečka jsem vyhnala ven, abych měla klid, vše nachystala, použila po čtrnácti dnech řasenku a šla jsem na to! Kromě toho, že by to nakonec vydalo na celovečerní film a po cestě se mi třikrát vypnula kamera, byla to paráda! Myslela jsem si, že to bude divný, povídat si sama se sebou, ale vůbec ne. Povídala jsem si s vámi! Představovala jsem si vás, moje nejmilejší čtenáře, a mluvila s vámi! Takže po krkolomném úvodu se prolomily ledy a hned jsem byla ve svém živlu! Pořád je to dlouhý jako pohádka, ale jak říkají chytří lidé, nečekejte, až budete připravení, ale jděte do toho po hlavě.

Když jsem začala video vkládat na YouTube, začala jsem být fakt nervózní. Uvědomila jsem si, že vy tak možná znáte můj byt, ale ne můj obličej, nebo hlas, nebo mě! Takže je to takové velké odhalení a doufám, že budeme pořád kámoši! :) Já osobně mám videa radost, upřímně jsem byla v šoku, že když jsem se na video poprvé koukala, byla jsem to prostě já, já jaká jsem. A to mě motivuje natáčet dál! Mám v plánu spoustu dalších videí, ale určitě i článků, to se nebojte! Nějak jsem přišla na to, že než bych něco popsala v článku, je lepší natočit dvouminutové video a ukázat vám to. Ale zase některé věci prostě nenatočíte! Takže všechno bude :) A pokud je něco, co by vás zajímalo a o čem byste chtěli další video, dejte mi vědět do komentářů! Pro vás cokoliv (skoro:)

Ale už tichučko, popcorn a koukat! :*



Těším se, až si příště zase popovídáme!





13 komentářů

  1. je to supér^^ těším se na další

    OdpovědětVymazat
  2. Hele jako kolem těch žárovek zase nebuď takovej přísňák. V Norsku se svítí všude a pořád, ok. Ale neznám LEDku, která by dokázala navodit takovou atmošku, jako klasická velká skleněná žárovka..že to žere 60 nebo 75W? No a..zapínám ji párkrát do týdne na pár hodin.. ;)

    Video fajn, ale aspoň jednu bedničku jsi složit mohla hele =D (tip na další video - skládám bedničku z IKEA =P )

    Držím palec!

    Míša
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tvé přání budiž vyslyšeno :D A brzy, speciálně pro tebe, bude na youtube video, jak skládám bedničku!

      Co se týče žárovky, tahle LEDka fakt nevypadá jako LEDka :D A máš pravdu, že v Norsku se svítí všude, ale na druhou stranu nechápu, proč, protože jsem teď z účtu za elektřinu málem omdlela :) Věc se má spíš tak, že já nerada utrácím za něco, za co nemusím!

      Vymazat
  3. Ja som na teba tak hrdá !
    Hneď som volala muža, pozri Barba nakrúca a určite myslí aj na mňa a má nový stôl !
    :-)
    Máme rovnaké cítenie aj feeling pre funkčnosť,
    Debničky a sklenené nádoby mám v pláne dávno, do debničiek chcem u muža v pracovni dať svoje časopisy, nádoby chcem do špajze, ideme ju prerábať a sisal, veľký mám v kuchyni od Adventu, presne pre ten chlad od francúzskeho okna.
    Izoluje, odpudzuje chlpy a špina sa z toho dobre odstraňuje, dokona som ND mycím prostriedkom odstránila bez fľakovo grcky kocúra !
    Výrobok pre svoju prírodnosť, tak super ako koža !
    Kôš premeriam do komody do budoáru.
    Priznanú elektrinu riešim v komore, kde spávame, mám ND kábel, ND lampovú kovovú konštrukciu, priznám kábel a budem mať lampu nad posteľou...
    Stôl je super, ty si super, môžeš aj hrať ,šikulka pekná !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alenko, tvůj komentář mě tak moc těší! Myslím, že brzy budu muset napsat článek o tobě, protože ty mě tak moc inspiruješ! Neustále mi svými komentáři připomínáš, proč to dělám a kam mě srdce táhne. Občas se necham strhnout tím, co je trendy a co třeba lidi chtějí číst, ale ty mi vždycky připomeneš, proč jsem začala blogovat a proč to vlastně dělám! Jsi taková moje blogová maminka nebo dobrá víla, která na mě dává pozor, abych zůstala sama sebou! A já ti za to moc děkuji! I díky tobě teď chystám různé změny na blogu a zaměřit se více na to, co dává smysl a co chci s lidmi sdílet: DIY, úsporná řešení, využívat, co mám! Děkuji <3

      Vymazat
  4. Tie bedničky furt aj my obzeráme a máme asi trimiliónov nápadov, na čo by sme ich použili, no ak si zrátame cenu za to množstvo, ktoré by sme potrebovali, si to vždy rozmyslíme... :D A žiarovkou si nás dostala, bolo mi doma povedané, že musíme do Ikea...

    Patrik
    http://www.madebyboy.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem ty bedničky vídala občas i v různých bazarech, tak třeba narazíte na starší! Já si zase říkám, že kdybych si koupila knihovnu z masivního dřeva jako jsou ty bedýnky, tak bude stát ještě mnohem víc. Já zatím nemám moc knih a časopisů, takže je to pro mě taky super varianta, protože mi zatím budou stačit dvě bedýnky a pak můžu budovat!

      Vymazat
  5. Já se u toho celkem pobavila, budu se těšit na příští vydání :) Jinak s to žárovkou jsi mě dostala, tu musím mít, i když nesvítí :D

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Barčo, nikdy nic nekomentuji ani nehodnotím jedině na Pinterestu, ale nedalo mi to a říkala jsem si, že Ti musím napsat.
    Úplně koukám jak jsi se skvěle vypracovala ))). Jsi skvělá, ale to jsi byla vždycky. Pravidelně odebírám Marianne bydlení (MB) od 1. čísla a najednou koukám na článek v prosincovém čísle 2015 "Svátky světla" a hlavně na jméno autora, okamžitě jsem nalistovala stránku kde je i fotka a jsi to vážně ty. No a kdo jsem já - makaly jsme spolu na Čáře ve Sputniku - Katka Ševčíková. Tak mi to nedalo koukla jsem na tvůj blog a řekla bych, že jsem od prosince tvůj pravidelný čtenář))). Koupila jsem si i únorové číslo MB a koukám, že jsi tam zase a už jako posila jejich týmu, takže další velké gratulace )))). Doufám, že se máš v Norsku krásně.
    No, a teď k Tvému 1. videu, které bylo zajímavé a nadchly mě bedýnky, samozřejmě žárovka))), koberec - ten co sis myslela, že je šedý si asi koupím hodí se mi do kuchyně, ..... tvůj stůl a jsi dobrá, že jsi ho vláčela sama tak dlouhou cestu (noreček byl kde?))).) Na to, že to bylo první video, tak se Ti povedlo na 1.
    Barčo, prosím Tě na jaký druh fotoaparátu fotíš a na jaký jsi natáčela video? Díky za tip.
    Z Brna Tě zdraví Katka Ševča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Kati! To je sranda, jak je svět malý! :) Jsem ráda, že jsi na mě narazila! Sputnik byl parádní místo plné super lidí!
      Děkuji moc za pochvalu, skoro se červenám! A doufám, že se ti budou další videa a články líbit jen víc a víc!
      Co se týče foťáku, mám Olympus PEN EP-L 7 a objektivem 12-42mm (pancake) a nemůžu si ho vynachválit. Je super jednoduchý na ovládání a videa i fotky jsou perfektní, srovnatelné se zrcadlovkou na 120%, akorát je foťák skladnější, lehčí a takový více flexibilní :) Měj se krásně a kdybys potřebovala více s foťákem poradit, ozvi se na e-mail ananasbarb@gmail.com

      Vymazat
  7. Teda Baru, smekám před Tvou odvahou! Psát blog, kde se člověk může schovat za písmenka a obrázky, nic není, ale ukázat se ve videu, to už je něco! Tvé první video se mi moc líbilo, opravdu jsem měla pocit, jako bych u Tebe byla na kafi... Jen jsem měla docela strach, když jsi vyndala ty koberce, že si ten hrneček s čajem zvrhneš... ;-D Ať se daří, fandím!
    V.

    OdpovědětVymazat