#INSTALIFE: Které maličkosti mě potěšily v březnu + soutěž

Pořád vám kladu na srdce, že všechno je o maličkostech, o detailech, které třeba vnímáte jen vy. A abych vám dokázala nebo ukázala, jak jednoduché to je, najít krásné maličkosti okolo vás, máte tady mě a můj blog (skromná holka jsem). A taky shrnutí nejkrásnějších detailů mého instantního života. A tak poslední březnový den s sebou přináší moje nejoblíbenější momenty tohoto měsíce. Od ledna je to jeden z mých nejoblíběnějších článků. Je super se podívat zpět na celý měsíc a uvědomit si, že ať byl jakýkoliv, byly tam báječné momenty. Co udělalo radost mě? A podělíte se o ty vaše?


Ptala jsem se vás na Facebooku, jestli chcete, abych tohle shrnutí dělala každou neděli nebo jen jednou za měsíc. Moc z vás se nevyjádřilo, takže zatím zůstáváme u jednou měsíčně, ale dejte mi vědět! Mě by moc bavilo dát si s vám každou neděli šálek čaje a zamyslet se nad krásnými detaily uplynulého týdne, ale nechci vás tím otravovat! Takže vám aspoň tentorkát přidám i pořádné fotky! 

1. Slunce je zpět! Mám z toho takovou obrovskou radost, to byste nevěřili! Teď je půl osmé a pořád je ještě venku docela světlo, chápete? Takže moje INSTAGRAMOVÁ, blogová ani YOUTUBE budoucnost není ztracena :) Občas se ráno vzbudím a v našem bytě jsou úžasné stíny a odlesky. A! Myslím, že tak za měsíc, kdy se Slunce posune na správné místo, občas zasvítí do zrcadla a když se strefí na ten broušený okraj, na žebříku k posteli a stěně se objeví duha! Moje vlastní domácí duha.


2. Z jednoho avokáda se stala totální posedlost a pomalu se začala rozmnožovat. Na začátku měsíce byly tři, čtyři! A co mě těší úplně nejvíc, že mi píšete, že to zkoušíte se mnou, jak se vám a vaším avíčkům daří a posíláte mi dokonce fotky! A to mě hřeje u srce, naše avomiminka jsou vlastně takoví vzdálení bratranci a sestřenice, víte?


3. Máme nové židle! Celý příběh si o nich přečtěte TADY, protože to fakt stojí za to a myslím, že z článku ucítíte i tu všechnu radost! Značka: Za odvoz!


4. Velikonoce proběhly i v Norsku. Tradicí je tady papírové vajíčko, které může být naplněné sladkostmi nebo pro dospělé třeba i malými dárky (noreček měl čokoládu a slané pendreky). Bez peněz jsem se rozhodla uspořená dýška z kavárny investovat do sladkostí a s pomocí zlatého spreje a trochy barev a času jsem zrecyklovala vejce z loňska :)


5. Ehm. Čtyři avokáda? Šest :D Jakmile jsem prostě jednou přišla na to, že z něčeho, co je vlastně odpadek a máte to úplně zadarmo, může vzniknout nový život, vyrůst rostlina, je něco tak kouzelného! Takže co jsem začala, mám pocit, že nemůžu žádné vyhodit! Ale už mám stopstav, takže jen vyměňuji ty, s kterými to nevypadá nadějně, za nové!


6. Asi bez nějakého logického důvodu mám tuhle fotku moc ráda a tak má své místo v top devítce. Je to asi proto, že je na ní noreček, stůl a naše láska! On zatím moc na blogu není, takže pokaždé, když s emi podaří ho do něčeho zatáhnout a on mi ochotně vypůjčí ruku a ještě vymýšlí, jak to uděláme, jsem šťastná! 


7. Minulý víkend jsem se v práci opravdu nudila (nebo to byl čtvrtek?) a tak jsem si řekla, že si zkusím vyfotit tuhle obligátní kavárensko povalečskou fotku. (Ne)překvapivě je to fotka, která v mé Instakariéře zatím získala nejvíce likes. To mě samozřejmě obrovsky těší a za každé vaše srdíčko děkuji, i když mám pocit, že se bych se mohla na fotky interiéru a všechnu tu "dřinu" vykašlat, fotit kafíčka a selfíčka, a měla bych to s těmi likes jednodušší (ale to by byla nuda přece!). Každopádně jste se mě ptali, jak se jako taková fotka fotí. Blbě, protože na to, co fotím, nevidím, tak cvakám a doufám, že z toho něco bude ;) 


8. Poprvé jsem vám ukázala náš nový obývací koutek, protože je v něm konečně dost světla. Pozorní si jistě všimnou, že všechno je zase jinak, protože tuším právě na začátku měsíce jsem zase všecho přestěhovala :D Momentálně to ale vypadá, že jsem prozatím spokojená a na chvíli s tím hýbat nebudu. Navíc jsem vymyslela super kreativní řešení pro stěnu za sedačkou, takže, asi zůstane! Co říkáte? :)


9. A nakonec vše uzavírá dnešní den plný maličkostí a radostí! Na Instagramu jsem se v březnu účastnila foto výzvy jedné milé švédské blogerky @hannawendelbo. Dostali jsme seznam témat, na každý den jiné. A já nemůžu ani uvěřit tomu, že jsem to dotáhla až do konce, do posledního dne a ani jeden den jsem nevynechala! No a k tomu všemu, tahle inspirativní osoba i navrhuje nádherné tapety, ke kterým dnes měla v Oslu, tady u nás za domem, konferenci. Já ale bohužel musela být v práci a ona mi sama nabídla, že mi nechá v jednom studiu poblíž taštičku se vzorky a dárečky! Celý ten balíček byl tak úžasný a promyšlený, že jsem z toho byla úplně dojatá! Květinové tapety doplnila květina, nalepovací tetování ve stejném duchu, pohlednice s úžasnými fotografiemi a hlavně semínka květin, maličké náčiní a rukavice! 


Si říkáte, že jsem asi prdlá, že se raduju s kousků tapet :D Ale vy, co mě znáte, víte, že to je pro mě lepší než nevím, nový boty :D A ty tapety jsou tak kvalitní a nádherné, že o nich chystám cel článek. Nebojte, nejsem úplatná a nic z toho nemám, jen prostě některý projekty si zaslouží podporu tak jako tak. 

A jaký byl váš instaměsíc? Jaká maličkost vám udělala největší radost? 

Soutěž! Budu ráda, když se se mnou podělíte o vaše radosti! Vložte koláž nebo jednotlivou fotku s tím, jaká maličkost vám v březnu udělala největší radost! Fotku označte #ananaslife a @ananasbarb, abych se na fotku mohla mrknout! V neděli vylosuju tři z vás, kterým pošlu jednu z  úžasných pohlednic se vzkazem z Norska!  Těším se moc! 





4 komentáře

  1. Hezke shrnuti. Ja zasnu nad temi avokady, to je proste naramne. Ale hezkych momentu je tam vic - darecky, ruce, atd.:-). M.

    OdpovědětVymazat
  2. Mě se podařilo vypěstovat avokádo z pecky. Držím ti palce, ať ti to výjde. Je to hezký pocit, když se vydaří. Můžeš zkusit třeba ještě mango. Já nyní zkouším litchi.

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné shrnutí měsíce. A moc se mi líbí soutěž, protože v této uspěchané době mi přijde, že se lidi přestali radovat z maličkostí.

    OdpovědětVymazat
  4. Fotky sú moc pekné, aj ja to mám takto rada, dokolečka si fotiť ľúbezné miesta doma, v rôznom svetle, súvislostiach....
    Kútik pod posteľou sa ti vydaril:-)
    Moji v podkroví majú tiež takú hvezdáreň, potrebuje ešte čosi dotiahnúť, u Dorotky to lízneme bielym voskom, Naďa nedovolí...ale spať sa tam v lete nedá...
    Foto s rukami je milé:-)
    Norečka som si pozrela na....aj keď som tam neni prihlásená.
    Milý!!!!
    Ja by som uvítala častejšie kuk k tebe:-)
    Krásne jarné svetlo!

    OdpovědětVymazat