#INSTALIFE: Nejlepší momenty června byly ty v Kodani

Červenec je tady a já si ještě čerstvě pamatuji, jak jsem psala to samé o červnu. Každopádně k věci. Červen byl více méně měsíc o ničem, upřímně. Bohužel jsem byla nemocná většinu z něj, takže žádné chození po blešácích nebo nákupech, žádné zajímavé akce. Až na náš výlet do Kodaně. Noreček byl vyslán na čtyři dny na pracovní misi a chytrá Ananasová si řekla: ha! A nastěhovala se k němu do hotelu :) Na utrácení pořád ještě nebylo, ale to mě vůbec nevadilo. Zatímco byl Noreček v práci, chodila jsem po sekáčích, hipster částech, designových obchodech nebo se jen tak procházela ulicemi a obdivovala červené cihlové domy. No a po práci jsme se s Norečkem potkali a podnikali věci, které bavily i jeho. Chystám o Kodani samostatné články, konečně je mi líp a jdu zase na to moji milí! Takže tady máte jen ochutnávku a mé instagramové fotky z výletu! Byli jste někdy v Kodani vy?














 Tak čau!





6 komentářů

  1. V Kodani jsem byla před rokem a přišla mi jako mix Helsinek (kde žiju) a Stockholmu, první den se mi město moc nelíbilo, ale nakonec jsem změnila názor a brzo se tam vydám znovu (doufám)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný fotky, děkuju za sdílení :) A Norečkovi to taky sluší :)

    OdpovědětVymazat
  3. Zatím jsem nebyl, ale podívat bych se chtěl.

    OdpovědětVymazat
  4. V Kodani jsem nikdy nebyla a ani mě to tam neláká. Každopádně fotky jsou hezké :).

    OdpovědětVymazat
  5. V Kodani jsem byla s kamarádkou pár let zpátky, mám i pár článků na blogu. Nejvíc se mi ale líbil tento kostelík: http://gathermoments.blogspot.cz/2014/09/kodan-gruntvigs-kirke.html Nebyla ses taky podívat? :))

    OdpovědětVymazat
  6. Kodaň je krásné město - mně osobně se nejvíc líbila čtvrť Christiania a Nyhavn :)

    Diary of M

    M.

    OdpovědětVymazat