#TOP10 skandinávských INSTAGRAM profilů, které zbožňuju

Jsem ten typ, co miluje články jako "top 10 čehokoliv" a jím podobné. Je to obvykle zábava, objevím nový produkt nebo stránku nebo nápad, a pokud je navíc zdroj člověk, kterému vím, že můžu věřit (a nepreferuje to, co dostal zdarma), jsem většinou lehce ovlivnitelná a jdu to zkusit. Ať je to řasenka nebo knížka. Kamarádka (čauky Ludko!) mi navíc nedávno psala, jestli jako znám nějaké inspirativní zahraniční blogerky. Řekla jsem si, že s všemožnými TOP začnu teda taky. Abych se s vámi podělila o moje objevy a třeba vám rozšířila obzory! A pro dnešek jsem vybrala deset mých momentálně nejoblíbenějších skandinávských interiérových instagramových profilů (uf). V kolika se shodneme?

Instagram mě v poslední době hodně baví. Je to rychlé, svižné, koukáte na obrázky, nemusíte moc přemýšlet a ani nevadí, když neznáte jazyk. Obrázky mluví samy za sebe. Ideální letní zábava po cestě do práce, z práce, při čekání na cokoliv. Jelikož já trávím cestou do práce a z práce denně okolo hodiny a půl a číst nemůžu, protože jakmile se začtu, tak mi začne být v autobuse blbě, Instagram je můj dobrý kámoš. A které profily mě baví nejvíc?

Koukněte hlavně na tu boží kuchyň! Obkladačky, světla, všechno! Dokonalost <3

Miluju tu citlivou a trochu bláznivou kombinaci retra a barev! 

Totální exploze barev v kombinaci s bílou! Doma bych to nechtěla, ale koukám na to ráda :)

Spousta DIY nebo spíš před/po fotek a předělávek starých nábytků, to já můžu!

Jeden z mála černo-bílých profilů, který mě baví. Sem tam nějaká barvička, sem tam IKEA.

Noe se mi líbí kvůli sem tam DIY postupům, IKEA kouskům a ta černá kuchyň! 



Sice přes 10tisíc followerů, ale moc mě baví její fotky, spousta detailů a pokaždé něco jiného. 



Černo-bílý kýč, jak já to nazývám, ale má to šmrnc, takže jo :D

Sofie pracuje jako interiérový stylista, takže kromě svého bydlení má i mnohem víc. 

Líbí se mi ten tajemný nádech fotek, tmavý nábytek a dřevo. 
 Možná vás překvapí, že mých top 10 (ani top 15) nejsou super známé profily s desetitisíci followerů (možná jeden nebo dva). Jenže upřímně? Mě to prostě nebaví. Pokud chci super profesionální fotky se skvělým světlem a vším dokonalým, koupím si časopis. Instagram je pro mě spíš nahlédnutí do tak trochu všedních momentů jiných lidí. Neočekávám, že fotky na Instagramu budou perfektní, život není, že jo? Občas je trochu ušpiněný, trochu pomačkaný, sem tam zaprášený, s obrázkem nakřivo. No a co! Baví mě více profily sice krásné, stylové a inspirativní, ale pořád "normální".

Které profily baví vás? Podělte se! České Instagramy příště, juch!

Pac a pusu!






4 komentáře

  1. Skvělé!! Moc děkuju za inspiraci, mám takové příspěvky moc ráda. Souhlasím naprosto s tím, že instagram vnímám jako "cvak cvak" než nějaký dokonalý styling a dokonalé světlo a ostrost. Prostě momentky a taky podle toho můj profil vypadá :D :D, ale přemýšlím o novém telefonu, aby ty fotky nebyly tak moc "jeté"!!! :))) Měj hezký den! :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I já přemýšlím o novém telefonu, protože netahám pořád foťák a ráda cvakám a sdílím, co potkávám po cestě, jako holuby třeba, že jo! Další inspirace je na cestě! :)

      Vymazat
  2. asi tě začnu někde citovat :D mám poslední dobou pocit, jako bychom sdílely stejnou hlavu:D ne vážně, spousta věcí vnímám úplně stejně... např "Jsem ten typ, co miluje články jako "top 10 čehokoliv" a jím podobné. " JO, to sedí!
    a s tím, co jsi napsala na závěr taky naprosto souhlasím. :)
    a můj příděl!: @alexandrakova, @anna_laudova, @laurazalenga, @adulinkaaa, @katzie_, @martinfaltejsek, @monazatkova, @janazlunkova ... MÁM JICH SPOUSTA:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! Mám takovou radost, že nacházím čtenáře, čtenářky teda, které jsou stejné jako já! To je prostě ta nejlepší odměna <3 A díky za nové tipy, hned to prozkoumám!

      Vymazat