Jak jsem se zamilovala do tapet a teď jste na řadě vy!

Ještě donedávna jsem i já byla ten typ člověka, pro kterého tapety byly zastaralý nápad a přežitek z minulého století. Můj názor se ale změnil, jakmile jsem dostala do rukou poslední novinky skandinávských značek. Dnes vám chci představit jednu z nich, švédské Sandberg wallpapers, protože to je asi krása největší! Zamilovala jsem se do těch nádherných botanických vzorů a přírodních barev, které jsou tak citlivě zkombinované a navržené, že místo aby vás v interiéru otravovaly a upoutaly veškerou pozornost, místnost místo toho doplňují a pozdvihují na další level. A nejlepší je, že si může fakt vybrat každý: od totálních romantiků až po minimalisty. Já mám tady pro vás ty nejněžnější, které bych si doma dokázala představit i já, třeba taková kytkovaná ložnice, to by byla paráda. Probouzet se každý den na louce :)


Tyto tapety jsou z nejnovější kolekce Sandbergica s nejkrásnějším mottem: "To plant a seed is to believe in tomorrow" a nebo česky "Zasadit semínko znamenat věřit v zítřek". Jsou prostě úchvatné. Všechny motivy jsou ručně malované nebo vytvářené pomocí květinových koláží a následně zpracované do podoby tapet. Designérku Hannu Wendelbo můžete sledovat třeba na Instagramu jako @hannawendelbo, kam vkládá úžasné květinové koláže. A teď už se pokochejte krátkým videem a úžasnými obrázky! 














Všechny informace o kolekci, názvy tapet a ještě mnoho dalších vzorů najdete na linku TADY! Na stránkách si taky můžete stáhnout trend report pro nastávající sezónu nebo třeba absolvovat TEST OSOBNOSTI, abyste zjistili, která tapeta je pro vás ta nej :) Test je fakt super, jen klikáte na obrázky, které se vám nejvíce líbí. Mě vyšlo, že jsem "zahradník", což prostě sedí na 100% :D

Tak která je vaše nejoblíbenější? Moje rozhodně louka!



UložitUložit

10 komentářů

  1. To je dokonalost! Neskutečně se tesim az dostuduji a budu si moc vybavit vlastni byt. Vede u mě jednoznacne ta tapeta jak je v pokoji se stolem a chřestem na nem.

    OdpovědětVymazat
  2. líbí se mi tolik, ale s ohledem na muže v mé domácnosti bych volila tu poslední jemnou.... jinak v testu osobnosti mi vyšel sběratel....což rozhodně jsem :D

    OdpovědětVymazat
  3. a ještě dodávám, že tohle je asi jediný blog, který mám ráda i takhle v psané podobě, pokračuj prosím <3 :)

    OdpovědětVymazat
  4. Taky moc tapety nemusím, ale tyhle jsou vážně krásný!
    Jinak jsem spiritualista, což sedí! Juhů

    OdpovědětVymazat
  5. Och, no já zbožňuju tapety odjakživa. Aˇž jednou bude vysněný dům, tak minimálně ložnice bude mít tapetu, to je jasná věc:)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné tapety, hned bych si nějaké pořídila, kdybych bydlela ve svém bytě a ne v nájmu.

    www.42stupnu.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Za mě rozhodně ta poslední - ale všechny jsou krásné :)

    Diary of M

    OdpovědětVymazat
  8. Sakra – já se do těch tapet fakt zamilovala! :D Já tedy tíhnu spíše ke dřevu a i svůj budoucí domeček/byteček bych chtěla mít ve dřevě, ale když ne dřevo, tak tyto tapety jako dekoraci bych brala! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Máš naprostou pravdu v tom, že když se vybere pěkný motiv tapet a pokryje se s ním tak akorát plochy stěn, tak to může vypadat naprosto dokonale :-) Už nás nemusí strašit ty komunistické motivy tapet v panelových domech, ve kterých jsme všichni asi vyrůstali. Věnuji se teď ve volných chvílích vylepšování interiéru našeho bytu a čas od času objednám doplňky přes inzerát z biginzerce.

    OdpovědětVymazat