#PROUD: Jsem v Marianne bydlení a jsem na sebe pyšná!

Chtěla jsem to celé uvést nějak hrozně inteligentně, ale nakonec by to asi znělo jako jedno velké klišé. Faktem ale je, že jsem na sebe tak pyšná, až se za to trošku stydím. Před skoro dvěma měsíci mě oslovila šéfredaktorka Marianne bydlení. Zadání: vánoční dekorace do obývacího pokoje. Něco jsem vymyslela, pak to předělala, pak ještě jednou, pak nafotila zhruba milion fotek (taky proto jsem poslední měsíc tolik nepsala) a čekala, jestli se bude výsledek líbit nebo ne. A líbil! A myslím, že se bude líbit i vám. Ale na vánoční DIY s fotopostupem si musíte ještě chvíli počkat, tak tady jen malinkatá ochutnávka. A kdo je nedočkavý, ode dneška si můžete časopis koupit!


Vím, že pro mnohé z vás by to třeba nic neznamenalo, ale pro mě je to takový malý splněný zapomenutý sen. Když jsem studovala žurnalistiku asi před sto lety a pracovala v Brněnském deníku, pořád mi vrtalo hlavou, že mi tam chybí to kreativní. A Marianne bydlení byl takový sen, který tehdy vypadal naprosto nedosažitelný. A vidíte, sto let později, jsem se do něj dostala. Úplně z jiné strany a jiného důvodu, ale sen se splnil.



Pokud totiž máte sen, něco, co opravdu chcete, nemusíte vědět, jak na to, jen musíte vědět co chcete a proč, musíte to hodně chtít a být trpěliví. Se sny je to tak trochu jako s řízením auta v noci. Vidíte zhruba tak sto metrů před sebe, ale i tak víte, že se té Prahy dostanete. A když dorazíte na konec dojde vám, že tohle bylo vlastně ono! A ani to nebolelo :) Snažím se teď hodně snít, pořádně, zodpovědně. Zkuste to taky.

A já jsem tak šťastná a dojatá a prostě hrdá. Jakmile mi časopis dorazí do schránky a já tam ten svůj ksicht uvidím, tak budu asi brečet.

Jaký je ten váš sen?


15 komentářů

  1. Baru to je parada, ohromna gratulace!!

    OdpovědětVymazat
  2. Veliká gratulace, už se těším na inspiraci a počteníčko..... :-)
    Tak krásné dny, Klárka.

    OdpovědětVymazat
  3. Máš tam jeden odstavec 2x ;)

    Ale je to skvělé, gratuluji a půjdu o obědě kouknout do stánku =). A náhodou, pro mě by to nebyl malý sen, ale naopak velký..být v časopise, co má desetitisícový náklad a z pohledu svého zaměření je v ČR nejprodávanější..to je prostě úžasný =)
    Doufám, že to o víkendu oslavíš =D

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat
  4. Baru, moc gratuluju a jsem zvědavá na časopis, asi půjdu nakouknout do trafiky! :))

    OdpovědětVymazat
  5. Jee, to je báječné!!!! Moc blahopřeji:-) Tereza

    OdpovědětVymazat
  6. Jeje, to bych byla nejvíc hrdá!

    OdpovědětVymazat
  7. Páni, to je krásný splněný sen :o). Blahopřeju a držím palce ať je takových čím dál víc :o)

    OdpovědětVymazat
  8. Milá Barb teším sa s tebou a časák si zaobstarám .-)

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Barb, to je úžasný a naprosto chápu, že jsi na sebe ohromně pyšná (byla bych taky). Tvé vánoční tvoření vypadá moc zajímavě a originálně, časopis si taky určitě koupím ;-). Moc gratuluju!
    V.

    OdpovědětVymazat
  10. Úžasné!!! Moc gratuluju!! Je to opravdu zasloužené. :) <3

    OdpovědětVymazat
  11. A jak já jsem na tebe pyšná!! :) gratuluji

    OdpovědětVymazat
  12. A jak já jsem na tebe pyšná!! :) gratuluji

    OdpovědětVymazat
  13. Paráda! Gratulujem, zaslúžite si to.

    OdpovědětVymazat
  14. Vesmir je bezedná truhlice snů:-) Taky se mi začíná plnit sen.. ten životní:-) Jinak gratuluju:-)

    OdpovědětVymazat