Pojďte se mnou na Oslo Design Fair! Fotky + vlog

Jak jsem už zmiňovala dříve, mám obrovské štěstí, že můj zaměstnavatel chápe, jak je inspirace důležitá. Tentokrát nás s celým týmem vyslali na Oslo Design Fair, největší interiérový veletrh v Norsku. Jedná se převážně o prodejní veletr, tedy obchodníci sem přijdou "nakoupit", co budou později prodávat ve svých vlastních obchodech. Je to ale také místo setkávání značek, interiérových designérů, blogerů a odborníků. Prostor tentorkát dostal ve velké míře norský design, který představil designové ikony. Protože většina z vás se sem asi nedostane, nafotila jsem pro vás nějaké detaily a hlavně! Natočila jsem pro vás video. Chcete vidět novinky od Bloomigville nebo House Doctor? Tady jsou :)














Líbí se vám takové články? Dejte mi vědět, co se vám z veletrhu líbilo nejvíc!


4 komentáře

  1. Je to bajecne video, libilo se mi tam mraky veci. Prave proto mi hlavne v zacatku video prislo asi moc rychle, ze bych potrebovala delsi zabery, abych se mohla dele kochat;-), ale jinak super. Zavidim, jela bych tam hned, museli jste si to uzit. Diky. Marcela

    OdpovědětVymazat
  2. Strašně by mě zajímalo,jestli kolekce na jaro-únor se týká též čr,nikde zatím o tom ani zmínka ,byla by to škoda návrat k tradicím se mi líbil.

    OdpovědětVymazat
  3. Ó díky ti! Aspoň kousek norský inspirace, mňam <3

    OdpovědětVymazat