#VISIT: V pokojíčku u stylového králíka Nicole Kudelkové

Neděle mám z celého týdne nejradši. Všude je zavřeno, takže rodinné odpoledne v obchoďáku tady v Norsku nepřipadá v úvahu, není to krása? Musíte se tedy zabavit jinak. My se snažíme neděle trávit tím, co máme nejradši. Být spolu, užívat si maličkostí, chodit na procházky, na blešáky, do parku, a na návštěvy přece! A dneska jsme byli pozvaní do pokojíčku Nicole Kudelkové, BLOGERKY a toho NEJSTYLOVĚJŠÍHO KRÁLÍKA pod sluncem! Nicole zatím studuje a bydlí u rodičů, a proto mám o to větší radost, že s námi svoje půdní králoství sdílí. Stylové bydlení totiž můžete mít kdekoliv a kdykoliv. Rodiče dnes nejsou doma, tak pojďte dál :)
Nějak mě v poslední době baví s vámi návštěvy sdílet tak, jak jsou. A nejinak to bude s Nicole. Mám pocit, že jí tak díky tomu budete tak nějak blíž, víte jak to myslím? Jako bychom u ní fakt stáli ve dveřích, áchali nad tou krásou a ona nás, jako ta nejmilejší průvodkyně, zasvětila do všech tajemství holčičího pokoje. Takže jdeme na to!




"Myslím, že je to úplně prvně, co Barb zkontaktovala někoho, kdo ještě stále bydlí u rodičů. Ono je to v pořádku, když studujete teprve střední. Tohle je mé místo. Nejmilejší. Brzy mě čeká maturování a poté stěhování do Prahy, a tak třeba někdy zavítáte i tam.. Tentokrát ale píšu odtud. Svůj pokoj neustále přetvářím. Myslím, že není cesty z Ikea, abych si nepořídila něco nového do pokoje. Asi někdy v létě jsme se pustili do toho, že jsme ho celý přetřeli na bílo. Bílé prostory mi dovolují fotit ve skvělém prostředí, vytváří perfektní pozadí. A aby té bílé nebylo zas příliš, zaplňuji postupně jednu část obrazy a obrázky, motivačními ilustracemi, plakáty. Ještě jich mám spoustu v plánu dovytvořit, nebo sehnat na internetu. Určitě u mne najdete i spoustu malých králíků, postaviček, které jsem nejspíš, chtě nechtě, začala sbírat," popisuje Nicole. 




"Modrý stolek. Místo, kam odkládám nezbytnosti! Hodinky a knížky vítány," říká Nicole. Osobně ji neznám, ale ve virtuálním světě je to pro mě jedna z nejzábavnějších a tak nějak nejopravdičtějších blogerek. Je krásná, milá a působí na mě upřímně. Koukněte se určitě na její blog STYLISH WHITE RABBIT a nebo třeba na Instagram NICOLEKUDELKOVA, kde hned pochopíte, o čem mluvím! 



"Rostliny mám kdekoliv po pokoji. Ať už ve skleníčku, nebo na nočním stolku. A protože doma příliš často nebývám a hodně cestuji mezi domovem a Prahou, přežijí u mne jen odolní jedinci. Tlustice, kaktusáci a vše, co dělá radost, ale ne moc starostí," popisuje Nicole. 



"Ano, mám v posteli plyšáky! A spoustu, spoustu polštářů," říká Nicole. 




"Co nevidět se vrhnu i na předělání šatníku. Když si říkáte módní blogger, co víc - považujete se za někoho, kdo módě rozumí a píšete o ní ostatním, může se vám lehko stát, že vám množství oblečení přeroste přes hlavu. Pořád si říkám, že jsou to jen nezbytné kousky! A i tak už zaplňují tolik místa, že se svou šatnou musím brzy něco udělat. Vidím to tak na pomaturitní prázdniny, spoustu času a hlavu plnou nápadů!" vysvětluje králík, kterého najdete i na FACEBOOKU.





"Neustále něco vytvářím! Ať jsou to sketche na papír, ilustrace, malování nebo vytváření nápisů na mou zeď. A tak vám raději neukazuji fotku stolu, kde mám všechny barvy a pastelky, myslím, že by to velice narušilo představu o mém bělostném pokoji a mém spořádaném já," uzavírá Nicole.

Doufám, že se ávm dnešní návštěva líbila! Mě strašně baví, že vám můžu ukázat, jak bydlí lidé, kteří normálně o svém bydlení neblogují nebo ho s vámi nesdílejí. Ukazují vám tak zase jinou část jejich já a jejich života a to je prostě fajn! Pokud je někdo, ke komu byste rádi zašli příště, dejte mi vědět! Ráda pro vás kohokoliv oslovím :)

Mějte krásný zbyteček neděle! 

Za všechny fotky děkuji a fotky patří: STYLISH WHITE RABBIT.

9 komentářů

  1. prosím, takový pokoj alespoň někdy v životě! krásný článek a nádherný pokojíček ♥
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Nicole je opravdu hodně inspirativní, krásné bydlení.

    OdpovědětVymazat
  3. Hmm, to je nádhera! Moc se mi líbí ty rámečky s nápisy coffee, love apod. Přesně můj styl!

    OdpovědětVymazat
  4. To by sa páčilo mojej dcerke, tá čaká na svoj vysnený pokojíček v podkroví a snad tento rok už to bude:))

    OdpovědětVymazat
  5. Moc pekne, o to vic, kdyz vim, ze slecna nema jeste ani maturitu a uz ji takhle zalezi na tom, kde zije, super. To nema kazda. M.

    OdpovědětVymazat
  6. Noo, co k tomu říct?! Asi že ten pokoj je stejně tak úžasnej jako samotná Nicol! Moc hezký! ♥
    Lucka www.sleepy-cat.com

    OdpovědětVymazat